Blog: Italia - Het land van de wijn, daar wil je wel zijn...

Woensdag 6 april 2005, 20:01

Merde, ik dacht al dat ik in dat bizarre internetcafé te Rome iets vergeten was. Inderdaad, alle webloglezers de groeten doen dus. Dan maar even met meer dan een week vertraging het tekstje uit mijn e-mail ook hier nog eens posten. Meer over de Italië-reis zal nog wel volgen als ik er zin in heb.

Hallo allen,

Groetjes vanuit een internetcafé in Rome.

Waar negers bij de minste regendruppel in 1-2-3 omschakelen van "Rolex, verrrrry gooooood quality, special praaaaice" naar paraplu's.

Waar men zowel heerlijke pasta als sperma met citroensmaak serveert.

Waar de gebouwen op schaal 3:1 gemaakt worden, en je verdrinkt in een culturele overload aan kerken en ruines.

Waar mensen van de Sint-Pieter-koepel willen springen en de paus zonder iets te zeggen toch een zalig feestje kan ontketenen.

Waar het hotel een hele verademing is na dat van Firenze, waar gaten in de buitenmuur worden bedekt met een houten plankje.

Verder een bus met leren zetels die nog naar het nieuw ruikt, wisselvallig weer maar vanaf vandaag blijft het normaal zonnig, veel te weinig slaap, de Guy die verschrikkelijk kan zeuren en nog denken dat hij interessant is ook, goede ijsjes, wijn en Campari, en een hqtelijk qwertyìtoetsenbord dqt òij wo hqrd qqn het irriteren ism dqt ik òet dit òqiltje gq stoppen;

Greetz,

Stijn

Icons from Flaticon.