Blog: De Tijdloze 2006 met special guest

Donderdag 28 december 2006, 23:07

Studio Brussel heeft met Music For Life een zeer geslaagd project achter de rug. Toen men de actie aankondigde, dacht ik van help, drie zotten die in een glazen kooi op het Martelarenplein enkele dagen lang radio gaan maken. Maar het werd zowaar schitterende radio, waarbij heel Vlaanderen, tot en met de nonnekes, gemobiliseerd werd voor het goede doel. Een indrukwekkende en schitterend geslaagde actie. En ik ben niet de enige die er zo over denkt.

Morgen is er weer een groot radiomoment voor Studio Brussel: de Tijdloze 100, de heilige aller tijden-lijst. Van 12u tot 22u gaan de klassiekers der klassiekers de ether in. Tien uur lang, dat betekend nog een uur langer dan vorig jaar. Laten we hopen die besteed worden aan het volledig spelen van klassiekers als The End en Child In Time (niets is irritanter dan het halfweg afgebreken van Child In Time), en niet aan grappen en grollen van de presentatrices. En met alle respect voor Peter van de Veire en voor zijn immense prestatie in het glazen huis, maar ik ben blij dat hij niet meer achter de microfoon zit tijdens de Tijdloze. Een lukrake, brave pastoor opbellen en hem hardnekkig beschuldigen van voor Sympathy for the Devil te stemmen, dat hoort immers niet thuis in de Tijdloze. Peter past gewoon beter bij het type uitzending als Music For Life.

De presentatie van de Tijdloze is dit jaar in handen van Lieve De Maeyer en Roos Van Acker. En raad eens wie zij gaan opbellen morgen? Of liever vandaag al hebben opgebeld, en het cassetje morgen afspelen. Jawel, ik zelver. Dat gaat over mijn Tijdloze website, waar morgen natuurlijk alles live te volgen is. Hopelijk ben ik erin geslaagd in al mijn nervositeit nog iets zinnigs uit te kramen. Bah, telefoongesprekken, en dan nog wel met heel Vlaanderen meeluisterend. Maar soit. Stardom, here we come! Hopelijk begeeft de server het niet onder de stormloop van bezoekers :-).

Icons from Flaticon.