Blog: Nieuwe start

Woensdag 24 september 2008, 19:01

Wow, eindelijk is mijn nieuwe website er! Er is nog veel ruimte voor verbetering, maar hij is toch al een grote verbetering ten opzichte van de vorige site!

De URL is ook gewijzigd. Vanaf nu gebruik ik in de eerste plaats het domein stijnvermeeren.be. Deze blog is rechtstreeks te bereiken via http://www.stijnvermeeren.be/blog.

Nieuw is de rubriek Foto's, waar ik vooral zelfgemaakte foto's zal plaatsen. Je kan er onder andere een indruk krijgen van mijn reizen naar Tsjechië en naar Bulgarije van deze zomer.

Er is niet alleen een nieuwe start voor mijn homepage, maar ook voor mijn carrière als wiskundestudent. Morgen vertrek ik naar Cambridge, waar ik dit jaar het Certificate of Advanced Study in Mathematics, oftewel Part III of the Mathematical Tripos, zal volgen. Ik heb hiervoor een gedeeltelijke beurs (2500 pond) gekregen van de Cambridge European Trust. Ik zal in Cambridge lid worden van Darwin College.

Ik kijk absoluut uit naar mijn avontuur. Mijn belevenissen zullen ook stof leveren om (hopelijk) veel meer berichten en foto's op deze website te posten. Hou deze blog dus zeker in de gaten.

Icons from Flaticon.